Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

 

Lørdag 5. september var det endelig klart for den årets AK-tur! Denne gangen kunne barna glede seg til å dra på vikingtokt, en helg fylt med vikingopplevelser. Det var noen skumle, søte og tøffe vikinger som møtte opp klare til å kjøre buss til Kvernmoen. 

Man fikk så vidt kommet seg ut på den store gressletta før det brøt ut i lek og moro. Den klassiske leken «politi og tyv» ble en spennende og artig start på dagen. Her fikk både barn og voksne løpt fra seg!

    

   

Etter litt hopp og sprett ble det servert lunsj i «vikinglavvoen». Roen senket seg rundt maten, før det var på tide å dra på en skikkelig «vikingtokt»! Barna ble delt inn i grupper med en leder på hver. Postene bestod i ulike oppgaver og utfordringer, som man skulle klare best mulig. Og det var selvfølgelig tøff konkurranse!

  

 

Etter en tøff kamp gjennom konkurransen var det godt å få i seg ekte vikingmat, nemlig lapskaus! Det som smakte ekstra godt nå som man hadde blitt ekte viking! Etter maten kunne man leke og slappet litt av på det fantastiske stedet vi var på.

  

 

 Utover kvelden var det trivsel og underholdning som startet med et ekte festmåltid. Her var det flere som smakte på helstekt gris. Ute regnet det, så vi benyttet anledningen til å ha trivsel og samfunn i lavvoen. Det ble en koselig kveld med sang, gitarspill og selvfølgelig latter.

  

  

Senere utover kvelden var det mange slitne jenter og gutter som gikk til sengs; noen i telt og lavvo, mens andre sov inne i husene.

På søndagen, ble vinnerne av naturstien fra dagen før kåret i en spennende finale! Gratulerer Benjamin sitt lag som vant, og laget til Sindre; som kom på en knallbra andreplass!

Etter dette ble det selvfølgelig mer lek og moro, men til slutt var tiden inne for å pakke sammen og reise hjem.

 

  

  

Tusen takk for en fantastisk vikingtur!