Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Et av årets høydepunkter er helgen hvor det arrangeres tur for aktivivitetsklubben. Denne helgen var nettopp en slik. Fredag 19 august  dro en stor gjeng med barn og ledere til det som var turens reisemål; Vatnalia.

Etter en fire timers biltur kom vi endelig opp på Vatnalia og ble møtt med deilig kald fjellluft og vakker natur. Til kveldsmat var det pølser og pommes frites på menyen, før det var tid for å finne seg en seng for natten.    

Lørdagmorgen var det ingen tid å miste og Martin arrangerte morgenbad i iskaldt fjellvann etterfulgt av badstu, allerede kl 08:00.

Her var det mange tøffe barn som ble med.

Ved frokosten måtte alle smøre med seg matpakker da det idag var klart for AK Challenge.    8 poster lå klart på veien opp mot fjelltoppen Ordalssåta (1137 m.o.h.).

 

Gruppene gjør seg klare for en skikkelig fjelltur!

Postene oppover bestod av blant annet paintball skyting, logikk, medic, kunnskap og mye mer.

 

Pause-post med matpakke var ekstra godt.

Turen opp fortsetter, snart oppe nå. Det var et vekslende vær av både sol, skyer og regn. Men humøret, det var alltid på topp!

Endelig fremme på toppen av fjellet!


Bilder tatt under matpausa:

Gruppebilder:

 

Vel hjemme igjen var det tid for middag - og det ble servert digg taco til mange sultne barn og ledere. Senere var det samling med tema "Utvalgt og elsket" .

 

Så var det tid for dessert og  vinnerne av AK-Challenge ble kåret. Det var  Lag 1 som vant, de hadde gjort en kjempe innsats.

 

Konkurranse! "Hva ville du gjort for 500 kroner?" Her var det mye ekle og gøyale innslag fra noen kreative barn:

Kvelden avsluttet i et roligere tempo - kveldskino med popcorn og godteri.

 

Søndag var det enda et morgenbad før frokost for de aller tøffeste. Politi og tyv - måtte selvfølgelig også lekes denne dagen!

 

Turen går hjemover igjen og vi har fått med oss mange fine opplevelser og minner sammen med gode venner.

Tusen takk for turen, vi gleder oss allerede til neste år!