Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

I år var det Cowboy tur for lille ak. Det var mange spente cowboyer som ankom Furuheim denne lørdagen, og for noen var det dems aller første ak-tur.

Dagen startet med en  samlig rundt en frokost kl 09:00. Like etter var det å finne seg en plass å sove på og legge fra seg all bagasjen. 

  

  

 

Dagen gikk videre med til mange aktiviteter, lek og morro. Blant annet var "Politi og tyv" en av de felles lekene som virkelig alltid slår an, hvertfall hos barna. 

  

  

AK-lederne har ingen nåde..

  

​  

Kanoturer..

Mange fikk prøve seg på hvordan det var å skyte med luftgevær. 

 

 

Noen spiller fotball, mens andre klatrer..

..eller driver med akrobatikk.

 

  

 

 

Grillings!

  

 

En stor vann-ballong krig ble arrangert etter maten, og det var bare å ta på seg badebuksa og begynne å løpe.

  

 

Når kvelden kom hadde vi en liten samling hvor vi lærte om å være gavmilde, om det å gi og hvor glade det gjør både oss selv og de andre. Vi spiste en god middag og avsluttet dagen med en film; Kung fu Panda 3. 

  

 

 

 

På søndag spiste vi frokost kl. 09:00 en times tid før vi dro ut med Ternen til Singleøya. 

Her var det gjort klart for turens Cowboy-camp. Her fikk gruppene en hel del utfordringer de måtte gjennom for å komme videre og til slutt få muligheten til å grave opp en stor skatt som var begravet et sted på øya! 

  

 

  

Tusen takk for cowboy-turen!