Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Den aller siste tirsdagen for Aktivitetsklubben landet i år på den 13. desember, altså Luciadagen. Dette måtte vi jo kombinere med juleavslutningen vår. Vi inviterte alle barna til felles oppmøte på Furuheim denne kvelden, også foreldrene ble invitert denne gangen til å komme.

 Alle kom med nisseklær og godt humør og klare for å oppleve en stemingsfull kveld sammen. Været var også på vår side og i minusgrader og måneklar himmel kan vi nå se over 100 barn og voksne med tente fakler.

 

Et stort fakkeltog ble dannet på forplassen. Alle fikk hver sin fakkel og vi fikk med musikkkorpset som spilte frem julesteminingen i oss. 

Toget marsjerte til musikk og sang ned til strandområdet. Her samlet vi oss rundt bålet og sang julesanger med en kopp varm kakao eller gløgg i hånden. 

 

Nede på strandområdet fikk vi servert et storslått fyrverkeri på himmelen.

Tilbake igjen i storsalen fikk vi servert en skikkelig grøtmiddag, og selvfølgelig med mandelen i grøten. De som fikk mandelen fikk også flotte premier.

 

 Videre utover kvelden var det lek og underholdning på scenen, og latteren sitter løst i salen.  

Vi avslutter en fantastisk fin kveld med tradisjonen tro; pakkeleken. 

Vi lederne ønsker å takke så mye for et fantastisk fint aktivitetsår og gleder oss til oppstart igjen i januar 2017! God jul og godt nyttår!