Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Hei, alle barn og foresatte i AK!

Her kommer en gladnyhet dere kan se frem til. I starten av sommerferien er det planlagt sommertur for alle i AK. Vi har booket noen fine steder i nærheten, og vi tror dette vil bli en bra avslutning på AK-året. Det er bare å begynne å glede seg!

Siden det fortsatt er usikkert hvilke retningslinjer som gjelder til sommeren, har vi valgt å dele alle barna i AK i fire grupper - etter kommune og alder. 

De fire gruppene bilr derfor: 
1. Fredrikstad - småtrinnet (2. - 4. trinn)
2. Fredrikstad - mellomtrinnet (5. - 7. trinn)
3. Sarpsborg - småtrinnet (2. - 4. trinn)
4. Sarpsborg - mellomtrinnet (5. - 7. trinn)

Datoene vi planlegger tur er helgen 18. - 20. juni for de fra Fredrikstad og 25. - 27. juni for de fra Sarpsborg, så hold av disse dagene i kalenderen. Vi ser for oss at det er mulighet å ha én overnatting for de yngste (lør. - søn.) og to for de eldste (fre. - søn.), men dette er detaljer vi må komme tilbake til senere når vi vet mer om smittesituasjonen til sommeren.

 

Litt om leirstedene

Stedene vi har booket er Skogtunet leirsted i Fredrikstad (http://www.skogtunet.com), og Isesjøbråten leirsted i Sarpsborg (https://www.sarpsborgfrikirke.no/isesjbrten). De på småtrinnet skal til Skogtunet, og de på mellomtrinnet skal til Isesjøbråten.

Begge leirsteder har sengeplasser inne, men ikke nok til alle. En del vil derfor sove ute i gapahuk/ telt/ hengekøye/ lavvo eller lignende. De har også fine uteområder som gir oss gode muligheter til å finne på gøye aktiviteter.

Vi gleder oss!

Hvis det er noen spørsmål, ta kontakt med Reidar Vedvik Olsen på +47 9935 8306