Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Endelig har det åpnet seg for oss og det er nå blitt mulig å arrangere AK-tur!

Helgen 18-20. juni blir det AK tur for 5.-7- klasse på Isesjøbråten Leirsted, 1746 Sarpsborg.

Det som er litt annerledes fra tidligere turer er at nå er vi delt kommunalt og etter alder, det vil si at denne turen er for de barna som er født 2010-2008.

Så fra fredag-lørdag er det tur for medlemmer bosatt i Sarpsborg, mens lørdag-søndag er det for medlemmer bosatt i Fredrikstad - se tidspunkter for programmet HER.

 

Barna må bli kjørt til, og hentet på leirstedet Isesjøbråren Leirsted til de oppgitte tidspunktene. Se programmet i linken i bunn for informasjon om tidspunktene.

 

Påmelding til turen skjer via aktivitets-web. Trykk HER for direkte link. Påmeldingsfrist er tirsdag 15. juni.
Prisen for turen er 250 kr per pers, vi gjør også oppmerksom på at påmelding er bindende. Faktura sendes i etterkant av turen.

Angående overnatting vil det skje utendørs, men vi har innendørs sovearealer disponible til de som ikke ønsker å sove ute. Så for de av barna som ønsker å sove inne, er det fint om det blir lagt ved som “kommentar” ved påmelding.

 

Ansvarlige for turen er:

Janine Nyquist - tlf: 911 24 115

Kenneth Myhre - tlf: 953 60 750

Kontakt en av disse ved spørsmål. Vi ønsker også beskjed om det er noe vi bør vite før turen. Enten om det er allergier, medisiner, atferd eller annet som er greit å vite for å tilrettelegge for barnet.

(Gi beskjed selv om du har gjort det før).

 

Her er link til programmet - med tidspunkter, og pakkeliste.
https://docs.google.com/document/d/12JKF8uV5rMMD8SUxXToden-2eZe1h2pf9IOW...

Vi gleder oss til tur og vel møtt alle sammen!
Hilsen AK-lederne!