Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Etter et litt spesielt AK-år, var det ekstra stas å avslutte året med en skikkelig AK-tur. Det ble en noe annerledes AK-tur også, siden vi måtte dele i flere grupper etter alder og kommuner. Turen ble likevel en stor suksess, og en perfekt start på sommerferien!

Full av sommerfugler i magen og med spente barnesmil, kom de drassende på soveposer, hengekøyer, store sekker og bagger til leirstedene. Barna fra 2. til 4. klasse tilbrakte helgen på Skogtunet Leirsted i Fredrikstad, mens de fra 5. til 7. klasse var på Isesjøbråten leirsted i Sarpsborg.

Noen sov i telt eller lavvo, andre i hengekøyer i skogen eller utendørs treskur, mens noen fant en passe køyeseng eller madrass i ett av de små husene på leirstedet. På kvelden ble det bålkos og god stemning med spennende fortellinger. Neste dag kom de trøtte fjesene tassende til frokost, hvor favorittpålegget selvfølgelig var Nugatti. Utover dagen var programmet fylt med fellesleker, frilek, bading, vaffelspising og grilling. Turen ble avsluttet med den klassiske AK-turleken, politi og tyv, med barna mot lederne.

Det ble en ekstra fin start på sommerferien, og vi gleder oss nå til enda et nytt og fint AK-år etter sommeren.

Her er noen stemningsbilder fra turen!