Aktivitetsklubben Østfold

Der barn og ungdom trives!

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Hest er best! Det synes i alle fall jentene som har valgt hestegruppa på AKJ. Gjennom 7 tirsdager rir nemlig hestegruppa på et stort ridesenter i Fredrikstad. Her får de velge seg hver sin hest som de skal ri på og bli bedre kjent med. Noen av jentene har allerede rid en hest før, mens for andre er dette første gangen.  

I starten av kurset lærer de seg å kjenne hesten og hvordan det er å sitte på en hest å styre helt selv. Man må smatte, sparke og bruke tøylene riktig for å få hesten til å adlyde ordre. Etterhvert som man begynner å føle seg trygg og har kontroll på hesten så kan man lære seg enda mer. Flere jenter har nå begynt å trave med hesten, og tilogmed galoperer bortover i ridehallen. 

På slutten av ridetimen tar jentene med hesten sin tilbake til stallen for å ta av salen og diverse utstyr. De får børste og gre hesten ren og pen for kvelden. 

Her venter de spent på at ridetimen skal starte. 

Tre gode venner som har funnet hver sin ridehjelm.

Like før..

  

Over bommen..

Både hester og jenter er gode venner

   

Klart til å gå tilbake i stallen